Veelgestelde vragen

Waarom een mannelijke escort? – Als vrouw ben je opzoek naar ongecompliceerd mannelijk contact, zonder oog of tijd voor een relatie. Je houdt het zakelijk en bent benieuwd naar een nieuw avontuur en weet wat je wil.

Is privcacy gewaarborgd? – Absoluut, 100%. Als gigolo acht ik het belangrijk om zeer discreet met aanvragen en ontmoetingen om te gaan. Ik contacteer jou alleen wanneer jij daar de tijd voor zult hebben.

Zijn de foto’s echt? – De foto’s zijn echt en zeer recent gemaakt. Bij mij geldt dat wie je ziet je ook ontmoeten zult. Ik ben mij ervan bewust dat er gigolo’s actief zijn die fictieve foto’s gebruiken. Dit is bij mij niet het geval.

Zijn er voorwaarden aan een date? – Nee. Leeftijd en looks zijn voor mij niet belangrijk. Het is wel prettig dat vooraf een kleine chat kan worden gevoerd via contact om een kleine indruk van jou te krijgen als dame.

Hoe vindt betaling plaats? – Wanneer je voor het eerst een gigolo besteld, dan is het gebruikelijk voorafgaand bij ontmoeting contant te voldoen. Dit voorkomt ongepaste situaties en kunnen wij ons focussen op elkaar.

Ik voel me ongemakkelijk over mezelf… – Geen zorgen. Een date gaat puur om jou en mij alleen. Looks en / of leeftijd zijn voor mij niet belangrijk. De minimale leeftijd is wel vanaf 18 jaar of ouder.

Veilg intiem contact? – Absoluut. Veilig contact met elkaar is voor mij enorm belangrijk. Hygiene staat altijd voorop. De voorkeur gaat ook uit naar gebruik van een douche alvorens de daad plaats zal vinden.

Internationaale ontmoetingen – Ik ben beschikbaar vanuit Amsterdam noord-holland, en kan mij discreet verplaatsen. Buiten Nederland zoals Belgie of Duitsland is op afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.

Opzoek naar gezelschap of intiem?

Op afspraak beschikbaar zowel nationaal als internationaal.